Verzadigde kleding

Op maat gemaakte bestellingen

Sharkspeed is er trots op om op maat gemaakte bestellingen tegen lage prijzen aan te bieden. Wanneer u op maat bestelt, is het erg belangrijk dat u uw metingen heel zorgvuldig controleert en onze aanbevelingen en stapsgewijze hulp bij het meten opvolgt. Het herroepingsrecht en het ruilrecht zijn niet van toepassing op maatwerkbestellingen. Controleer bij verkeerd genaaide producten de afmetingen die u heeft opgegeven bij de afmetingen van het product. Merk op dat de fabriek afhankelijk van de locatie 3-10 cm aan de afmetingen toevoegt, zodat de mobiliteit van het product optimaal is. Na ontvangst van je bestelling wordt je maat gecontroleerd. Merk op dat de prijs van dit product geldt voor lichaamsmaten tot 3XL. Voor grotere lichaamsmaten wordt een meerprijs van 100 SEK / textiel, 150 SEK / leer per overschreden maat toegevoegd. De meerprijs wordt berekend door een beheerder van Sharkspeed na ontvangst van uw lichaamsafmetingen. De levertijd is tussen de 12 - 30 werkdagen, afhankelijk van de seizoensbelasting. Maatwerkoplossingen kunnen niet onder rembours besteld worden.
Bij het meten in een winkel met een medewerker wordt een vergoeding van SEK 395 in rekening gebracht.

Alle extra kosten worden achteraf in rekening gebracht en voordat de productie begint.

Hoe pak je bestellingen op maat aan?

Wij van Sharkspeed zijn de eersten die een online oplossing bieden voor dimensionale invoer. We willen het voor de klant makkelijker en veiliger maken.
Kort nadat uw bestelling is ontvangen, ontvangt u een e-mail met een link naar een formulier waarmee u uw maten invult. Volg de instructies in het formulier.

Na ontvangst van uw bestelling worden uw maten gecontroleerd. Merk op dat de prijs geldt voor lichaamsgrootte tot 3XL. Voor grotere lichaamsmaten wordt een meerprijs van 100 SEK / textiel, 150 SEK / leer per overschreden maat toegevoegd. De meerprijs wordt berekend door een beheerder van Sharkspeed na ontvangst van uw lichaamsafmetingen. De levertijd is tussen de 14 - 20 werkdagen, afhankelijk van de seizoensbelasting. Maatwerkoplossingen kunnen niet onder rembours besteld worden. Bij het meten in een winkel met een medewerker wordt een vergoeding van SEK 395 in rekening gebracht.


Als u het formulier nu wilt invullen, kunt u het hieronder downloaden:
Download het formulier en vul uw maten in en mail ons.

Link naar pdf-bestand: Klik hier om het pdf-bestand te downloaden

Link naar Excel-bestand: Klik hier om het Excel-bestand te downloaden