Verzadigde kleding

Aangepaste bestellingen

Sharkspeed is er trots op om op maat gemaakte bestellingen tegen lage prijzen aan te bieden. Met een aangepaste bestelling is het erg belangrijk om uw metingen zorgvuldig te controleren en onze aanbevelingen en stapsgewijze hulp bij het meten te volgen. Het herroepingsrecht en het ruilrecht zijn niet van toepassing op aangepaste bestellingen. Voor defecte producten, controleer de afmetingen zoals aangegeven met de afmetingen van het product. Merk op dat de fabriek afhankelijk van de locatie 3-10 cm aan de mat toevoegt om ervoor te zorgen dat de mobiliteit van het product optimaal is. Na ontvangst van uw bestelling wordt uw maat gecontroleerd. Houd er rekening mee dat deze productprijs geldig is voor lichaamslengte tot 3XL. Bij een grotere lichaamslengte wordt een meerprijs van 10 EUR / textiel, 15 EUR / leer per bovenmaat toegevoegd. De extra kosten worden berekend door een sharkspeed-beheerder na het ontvangen van uw lichaamsafmetingen. De levertijd is tussen de 12-30 werkdagen als gevolg van seizoensbelasting. Eenvoudig te gebruiken oplossingen kunnen niet als achterafbetaling worden besteld.
Bij meting in de winkel met medewerker wordt een vergoeding van 39 EUR in rekening gebracht.

Alle extra kosten worden vooraf in rekening gebracht en voordat de productie begint.

Hoe werkt het met aangepaste bestellingen?

Bij Sharkspeed bieden wij als eersten een online oplossing voor meetinvoer. We willen het voor de klant eenvoudiger en veiliger maken.
Kort nadat uw bestelling is ontvangen, ontvangt u een e-mail met een link naar een formulier waarmee u uw metingen invult. Volg de instructies in het formulier.

Na ontvangst van uw bestelling worden uw maten gecontroleerd. Let op: de prijs is voor lichaamslengte tot 3XL. Bij een grotere lichaamslengte wordt een meerprijs van 10 EUR / textiel, 15 EUR / leer per bovenmaat toegevoegd. De extra kosten worden berekend door een sharkspeed-beheerder na het ontvangen van uw lichaamsafmetingen. De levertijd is tussen 14 - 20 werkdagen, afhankelijk van seizoensbelasting. Eenvoudig te gebruiken oplossingen kunnen niet als achterafbetaling worden besteld. Bij meting in de winkel met medewerker wordt een vergoeding van 39 EUR in rekening gebracht.


Als u het formulier al wilt invullen, is dit hieronder beschikbaar:
Download het formulier en vul in en stuur ons uw metingen per e-mail.

Länk till PDF fil: Klicka här för att ladda ner PDF bestandsnaam

Länk till Excel fil: Klicka här för att ladda ner Excel bestandsnaam