Over Sharkspeed

MOTORFIETS / KRUISKLEDING EN ACCESSOIRES

Wij (Sharkspeed) leveren vandaag uitgebreide concepten binnen Motorcycle / Cross / Enduro-uitrusting en bescherming tegen lagere prijzen dan vele anderen in dezelfde branche. Dat we het mogelijk kunnen maken is dat we rechtstreeks van fabrikanten kopen en bijna groothandelsprijzen rechtstreeks aan de eindconsument aanbieden! Dat is de reden waarom onze klanten zeer lage prijzen ervaren in vergelijking met andere bedrijven die soortgelijke producten gebruiken.
We zijn er al 10 jaar en verkopen aan Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken. Ons succes is te danken aan onze terugkerende klanten die hebben geleid tot de ontwikkeling en voortdurende vernieuwing van ons assortiment. Wij zijn toonaangevend in de productie van modieuze MC-kleding en op maat ontworpen kleding.

Ons concept is gebaseerd op het altijd aanbieden van de klant goede producten tegen de laagst mogelijke prijzen, en daarom garanderen wij de laagste prijsgarantie op ons volledige assortiment. Met het noorden in onze greep, voelen we dat we eraan komen en willen we al onze klanten nogmaals bedanken voor de hulp en steun die we hebben ontvangen en we beloven je dat we, hoe groot we ook zijn, altijd de laagste prijzen hebben op de markt .

We hebben ook een landwinkel Trollhättan waar u ter plaatse kunt winkelen.
Wij zijn specialisten in op maat gemaakte MC-stands waar u uw eigen stand kunt ontwerpen of bestaande producten in grotere of kleinere maten kunt bestellen. Als u een nieuwe klant bent, maakt u zich geen zorgen, u hebt altijd 14 dagen openstaande aankoop en 30 dagen uitwisseling op al onze producten, behalve aangepaste bestellingen. We bieden ook 1 jaar garantie op al onze producten, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving.

Dus geef ons een kans en we beloven om je gelukkig en tevreden te maken.Sharkspeed.com