Over Sharkspeed

MOTORFIETS / CROSSKLEDING & ACCESSOIRES

Wij (Sharkspeed) leveren tegenwoordig complete concepten in motor- / cross- / enduro-stands en bescherming tegen lagere prijzen dan vele anderen in dezelfde branche. Het feit dat we ze mogelijk kunnen maken, is dat we rechtstreeks bij fabrikanten kopen en een bijna groothandelsprijs rechtstreeks aan de eindconsument bieden! Daarom ervaren onze klanten onze prijzen erg laag in vergelijking met wat andere bedrijven nemen voor vergelijkbare producten.
We bestaan 10 jaar en verkopen aan Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Italië, USA, Nederland en Spanje. We verzenden ook naar de hele wereld. Ons succes is te danken aan onze terugkerende klanten, wat ons ertoe heeft gebracht ons assortiment te ontwikkelen en continu te vernieuwen. Wij zijn een leider in de productie van op maat gemaakte mc-kleding en onze eigen ontworpen kleding.

Ons concept is gebaseerd op het altijd aanbieden van goede producten aan de klant tegen de laagst mogelijke prijzen en daarom garanderen we de laagste prijsgarantie op het gehele assortiment dat we hebben. Met de Scandinavische regio in onze greep, hebben we het gevoel dat we op de goede weg zijn en willen we al onze klanten nogmaals bedanken voor de hulp en ondersteuning die we hebben gekregen en we beloven je dat hoe groot we ook zullen zijn, we altijd zullen hebben de laagste prijzen op de markt.

We hebben ook een grondwinkel Trollhättan waar u ter plaatse kunt winkelen.
Wij zijn specialist in gedimensioneerde mc-stands waar u uw eigen stand kunt ontwerpen of bestaande producten in grotere of kleinere maten kunt bestellen. Als u een nieuwe klant bent, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u altijd 14 dagen open aankoop en 30 dagen ruilen heeft voor al onze producten, behalve voor aangepaste bestellingen. Tevens geven wij 1 jaar garantie op al onze producten tenzij anders vermeld in de productbeschrijving.

Dus geef ons een kans, zodat we beloven je gelukkig en tevreden te maken.