Komt terug

Klacht

Als consument heb je rechten. Dien een klacht in vanaf het moment van ontvangst. Als u dit binnen twee maanden na het tellen van de zending opmerkt. Neem contact met ons op via onze website voordat u de goederen retourneert. We sturen je een verzendlabel per e-mail.

Keer terug

U hebt het recht om uw aankoop tot 20 dagen te herroepen, op voorwaarde dat u het product en dat niet hebt gebruikt
De goederen zijn in dezelfde staat. Gebruik dezelfde tas / doos die u voor de goederen heeft ontvangen.
Je hebt het recht om het product of de producten te proberen, maar niet om het te gebruiken. Als u het product gebruikt, moet Shark Speed ​​tot 30% van de marktwaarde aftrekken. Dan kunnen we de producten niet verkopen voor een nieuwe klant.

Over het algemeen duurt het ongeveer 10 werkdagen vanaf het moment van retournering totdat u uw terugbetaling ontvangt. Wij houden ons aan de algemene klachtenvoorwaarden van het advies van de Raad. Als u niet tevreden bent met iets dat u heeft besteld, heeft u 20 dagen na ontvangst van de goederen. Je hebt als klant het recht om de verpakking te openen om te kijken of het product werkt. U heeft het recht om de aankoop te annuleren. Het recht geldt voor het gehele SharkSpeed-assortiment.

AANDACHT! Het duurt meestal ongeveer 2 weken vanaf het moment dat u uw retourzending verzendt voordat u een terugbetaling ontvangt. In uitzonderlijke gevallen kan de terugbetaling tot 30 dagen duren. Dit is de maximale tijd.
Klik op.

Gebruik voor het retourneren de schakelbalg:

www.sharkspeedmoto.ch/returnshipping

Neem voor meer informatie contact met ons op:

Sharkspeed online
E-mail: service@sharkspeed.com
Telefoon: +46105519786