Komt terug

Klacht

Als consument heeft u rechten. Dien een klacht in vanaf het moment van ontvangst. Als u opmerkt binnen twee maanden na het tellen van de zending. Neem contact met ons op op onze website voordat u de goederen retourneert. We sturen u een verzendetiket per e-mail.

Retourneren / omruilen

U hebt het recht om uw aankoop binnen 14 dagen terug te trekken tot 30 dagen, op voorwaarde dat u het product en dat niet hebt gebruikt
De goederen bevinden zich in dezelfde staat. Gebruik alstublieft dezelfde tas / doos die u voor de goederen hebt ontvangen.
U hebt het recht om het product of de producten te proberen, maar niet om het te gebruiken. Als u het product gebruikt, moet Shark Speed ​​worden afgetrokken tot 30% van de marktwaarde. Dan kunnen we de producten niet verkopen aan een nieuwe klant.

Over het algemeen duurt het ongeveer 10 werkdagen vanaf het moment van terugkeer totdat u uw teruggave ontvangt. We houden ons aan de algemene klachtenvoorwaarden van de aanbevelingen van de Raad. Als u niet tevreden bent met iets dat u hebt besteld, hebt u 14 dagen na ontvangst van de goederen. U hebt het recht als klant om de verpakking te openen om te controleren of het product werkt. U hebt het recht om de aankoop te annuleren. Het recht is van toepassing op het hele SharkSpeed-assortiment.

AANDACHT! Het duurt gewoonlijk ongeveer 2 weken vanaf het moment dat u uw retourzending verzendt voordat u een terugbetaling ontvangt. In uitzonderlijke gevallen kan de terugbetaling tot 30 dagen duren. Dit is de maximale tijd.
Klik op.

Neem voor meer informatie contact met ons op:

Sharkspeed online

E-mail: sharkspeedservice@gmail.com
Telefoon: +46104103120