ONS CONCEPT

Ons concept is gebaseerd op het altijd aanbieden van goede producten aan de klant tegen de laagst mogelijke prijzen en daarom garanderen we de laagste prijsgarantie op het gehele assortiment dat we hebben. Met de Scandinavische regio binnen handbereik, hebben we het gevoel dat we goed op weg zijn en willen we van de gelegenheid gebruik maken om al onze klanten nogmaals te bedanken voor de hulp en ondersteuning die we hebben ontvangen en we beloven je dat we, hoe groot we ook worden, zal altijd de laagste prijzen op de markt hebben.

Motorkleding, textielkleding, leren kleding en uitrusting.

Ben je op zoek naar motorkleding? Bij ons vind je alles op het gebied van racen, toeren, custom motorfietsen, sportmotoren en offroad. Kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. In ons assortiment vind je alles in motorkleding zoals leren kleding, textiel kleding, bescherming, helmen en nog veel meer. Sharkspeed is het grootste motorkledingbedrijf van Europa. Welkom in onze online winkel waar we de laagste prijsgarantie hebben op al onze producten.

Bent u op zoek naar goedgekeurde helmen? We hebben allerlei motorhelmen.

Sharkspeed is een leider in motorhelmen en kan met ons brede assortiment de klant bieden waar hij of zij naar op zoek is. Bij ons vindt u integraalhelmen, jethelmen, kruishelmen en te openen helmen tegen de goedkoopste prijzen in de Scandinavische landen. We zijn er zo zeker van dat we de goedkoopste prijzen in Scandinavië hebben dat we op al onze producten de laagste prijsgarantie bieden.

Sharkspeed is een leider in motorsportkleding en -accessoires.

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft als u de weg op gaat. We hebben broeken, jassen en rekken in zowel textiel als leer. Ook hebben wij een ruim assortiment aan diverse helmen, schoenen, handschoenen en protectie. Welkom bij ons op sharkspeed.se